PARETS 0-7 VILANOVA

Resultat molt enganyós, vam tenir la sort de cara en aquest partit i per res del món reflexa el resultat, el dificultós partit que se’ns va presentar des d’un inici. Vam començar molt descol·locats, sense ganes, amb molt poca intensitat, el que ve a dir-se col·loquialment; empanats! Tot i que el Parets va baixar 3 jugadors del seu infantil A, no era excusa de que hagués millorat molt més el seu equip, fins al punt, de fer-nos una lliçó de joc en els 35 primers minuts, amb múltiples ocasions que van ser traduïdes amb 3 grans parades de Martí, un travesser i dos xuts fregant el pal. Vam tornar a ser un equip de només dos o tres jugadors i no d’11 com veníem sent en els últims, vam baixar el nivell en picat sense mantenir la nostre regularitat, agafats del carro de Martí amb les seves parades i de Sanju com a únic amb ganes de veure portaria contrària.

En un contraatac i en la única jugada d’atac de la primera part pel que fa en el nostre joc, Sanju donaria una passada de gol a Corbera que finalitzaria amb gran destresa amb una vaselina al porter. Vam anar als vestuaris amb un 0-1 favorable i contra tot pronòstic després del que s’estava veient al camp.

Després d’una gran reflexió a la mitja part, els nois van sortir al segon període amb una altre actitud, es va notar que el pes del partit el dúiem nosaltres, perquè, a la que vam començar a posar el ritme que ens pertoca, vam tirar aquest partit endavant només donant una ocasió de gol en tota la segona part als locals. La intensitat va ser enorme, vam poder veure la pitjor cara de l’equip a la primera part, però de les millors de tota la temporada en la segona, vam ser capaços de sortir a per totes i de fer fins a 6 gols, i amb més ocasions d’ampliar encara més al marcador, ja que també els pals van evitar que augmentéssim el resultat varies vegades.

Finalment dir que, realment d’aquest parit t’endus un somriure enganyós, si que és veritat que vas guanyar el partit amb 35 minuts d’ensomni, però els partits s’han de jugar al 100% durant el 70 minuts, i encara més, a partir d’aquest cap de setmana que ens venen els capdavanters de la lliga, i si volem ser un equip gran, que es pot, s’ha de demostrar que es pot guanyar a qualsevol, tot i que els contraris tinguin més edat, físic, experiència en futbol 11,... i els entrenadors tenim la suficient confiança en que podem assolir més dels objectius previstos al principi de temporada, i fer d’aquest Vilanova un rival a batre en aquesta segona volta.