VILANOVA 5-2 LA ROCA

 

Novament un desplegament de joc immens i un ritme trepidant durant els primers 35 minuts, on en la segona part ens vam permetre el luxe de baixar la intensitat després de la gran avantatge que teníem en el marcador.

 

Un partit que va començar amb un Vilanova dominador i que sabíem per on fer mal a la Roca i que havíem de fer per anular les seves opcions d’atac. Tot i així, ells van fer mal primer després d’una jugada del davanter per velocitat que faria una passada enrere, i amb mala sort, ens faríem un gol en pròpia.  Tot seguit, vam començar a pressionar més amunt i Dani després d’una gran batalla amb el defensa i el porter, aconseguiria fer entrar la pilota a dins la xarxa, després d’una gran ímpetu i múltiples rebots. Posteriorment Sanju faria dos gols gaire bé consecutius, aprofitant-se de la seva avantatge en la velocitat respecte la defensa visitant. El quart gol el faria Adri amb una gran jugada individual que acabaria combinant amb una paret amb Sanju i novament augmentant la distància en el marcador. Sanju repetiria i posaria el cinquè gol tot just del descans.

 

En la segona part, tot l’encert que vam tenir en la primera no el vam tenir en aquesta, i la Roca amb una jugada fortuïta faria el seu segon gol. Es va notar una baixada de ritme però sense deixar d’intentar i fer el nostre joc.

 

Ja per últim, començar a esmentar que aquest cap de setmana ens ve un rival que no ens podem permetre sortir sense 3 punts del seu camp,  conscienciar als jugadors que amb el nivell que estan jugant últimament, som capaços de guanyar a tots els equips capdavanters i de segon any que ens venen en el tram final de temporada.

 Dani Sabaté