VILAMAJOR 2-2 VILANOVA

 

Novament un dur i treballat partit contra un equip de segon any, el qual mostrava com ja va fer a casa, un sòlid i compacte conjunt, amb un posicionament tàctic molt treballat i amb un parell de jugadors al mig del camp amb gran qualitat que es dedicaven a buscar passades en profunditat a les bandes per els seus ràpids extrem.

  

Tal com va a passar a casa, va tornar a ser un matx on podria haver caigut la balança per qualsevol dels dos equips.

 

Primerament vam crear el perill nosaltres amb un 1 contra 1 no resolt, i seguidament van ser ells amb una recuperació al mig del camp que crearia un gran perill a la nostre porteria que per sort no va acabar en gol. Després d’un gran esforç físic al mig del camp, serien ells que després d’una gran aturada de Martí que enviaria al córner, farien un gol de córner després de seguits intents per rebutjar la pilota. Els nanos, tot i quedar poc pel final del primer transcurs de partit, no van baixar el cap, i amb una gran jugada col·lectiva amb obertura a banda, Corbera posaria una pilota al segon pal per tal que Sanju rematés plàcidament dins la xarxa.

  

Al reinici de la segona part, vam ser nosaltres qui vam ser superiors, els suplents van sortir amb la mateixa intensitat i no ens vam deixar endur pel cert nivell de duresa que va posar l’altre equip, de vegades inclús excessiu, i vam posar el ritme i joc de pilota amb unes ganes intensíssimes per marcar gol, i amb una pressió al central, se’l va fer dubtar i va cometre una errada de passada cap el porter, fent pujar el marcador i posant el 1-2 favorable. Va ser aleshores on el Vilamajor va començar a pressionar encara més i va crear un parell d’ocasions fins arribar a una passada en profunditat on posarien el definitiu 2-2 a 3 minuts del final, tot i així, vam disposar d’una ocasió clara a l’últim sospir que no vam saber materialitzar.

  

Finalment dir, que s’està notant que es comença a entrar en una dinàmica regular i intensa la qual no ens podem permetre el luxe de baixar el ritme, només podem fer que incrementar-lo i seguir treballant el dia a dia.

 

   Dani Sabaté