El pitjor partit jugat pel Vilanova, mai va tenir cap opció de victòria!
Un gran rival va passar per sobre el nostre equip, sense poder posar oposició!!
Esperem que nomes sigui un mal dia, i a seguir treballant fins al final!!!
Som-hi Vilanova!

Santi Bufí

AMATEUR A 1-0 EQUIPO JA

S'havia de guanyar i es va guanyar!!
Partit molt seriós del nostre primer equip, on es va demostrar que tenen ganes de sortir del fons de la classificació.
El partit va estar marcat pel bon joc groc i negre malauradament fallant varies ocasions de gol.
Fins que el home de sempre Miguel va aconseguir obrir la llauna!!
Donar les gracies al nombrós públic assistent i mica en mica i amb molt treball arribar a l'objectiu final!
Santi Bufi

CE PREMIA 4-1 CF VILANOVA

Volia esperar a dijous per fer la crònica per esperar la resolució de les amonestacions que es van mostra en el partit aquest diumenge, i em sembla indignant com una persona pot transformar tant un fets d'un camp de futbol, en fi contra això no podem lluitar!!

Deixar clar que no m'estic excusant darrera àrbitre, ja que a nivell general del partit el ce PREMIA es va mostrar com un bon equip i mereixedor de la victòria però no amb aquest resultat tant abultat!

El partit va ser de domini del equip local però sense crear perill davant la porteria de Carles Gil, va seguir la mateixa tònica fins al final de la primera part.

La segona part seguia en la mateixa tònica fins que va arribar un clar penal a favor del Vilanova, però malauradament es va fallar.
Seguidament arribava el gol del Premia, però en el següent minut el Vilanova posava l'empat en el marcador!!!

A partir d’aquí el partit es va trencar i el Premia va sentenciar l'encontre.

Seguirem treballant fins al final!!

Santi Bufi Mons

CF VILANOVA 3-1 CIUDAD BADIA
Gran victoria que ens acosta a la salvacio!
Gracies a tots els aficionats que van venir a donar un cop de ma, pero aixo no s'acaba aqui!!
Tots units som mes forts!
El partit va començar amb un domini del Vilanova, oferint un joc combinatiu que permetia arribar a la porteria contraria i crear ocasions de gol i ja sabem que si Miguel te ocasions les tradueix amb gol!!!
3 gols en 45 minuts!!
La segona part va seguir la mateixa tonica, en una jugada aïllada va caure el gol del Ciudad Badia.
Desde aqui volem destacar l'actuacio del nostre jugador Manuel Celdran que ha sapigut esperar la seva oportunitat i portar 3 setmanes treballant a un gran nivell!
Tambe destaquem a tots els jugadors que estant treballant a un bon nivell!!
Aquest diumenge (12:00) tornem a casa.
Després de l’harmonia entre equip i públic de l’últim partir de casa, el proper diumenge el primer equip necessita del vostre suport per aconseguir els tres punts.