U.E. SANT FOST 0-6 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

Molt bon treball dels nanos en tots els aspectes, que van sortir a jugar la pilota i en tot moment a passar una molt bona estona. Aquest bon joc es va traduir en una golejada.

El partit va començar i els nens donaven una imatge molt bona, de seguretat a l’hora de fer totes les accions, passades, entrades, carreres, xuts, etc. no fallàvem en cap moment tot el que fèiem era correcte i això va significar que en pocs minuts féssim el 0-1 gol d’en Juan. La primera part encara del domini visitant el marcador va ser de 0-1 a la mitja part.

La segona part el domini visitant va ser més petit, però igualment vam ser superior a l’hora de jugar la pilota. Destacar el gran partit de la defensa i el porter (Pau, Marc Fernandez i Andreu) per evitar encaixar cap gol, que en aquestes categories es difícil, ja que el camp és petit i qualsevol errada pot ser un gol, però com ja he comentat anteriorment van fer un gran partit i van evitar que encaixéssim un gol. En aquest quart augmentarien el marcador en  Juan amb un gol on la jugada va ser molt bona, ja que va anar la pilota d’una banda a l’altre buscant els espais i finalment trobant en Juan que va marcar amb una mica de fortuna, ja que la pilota va entrar plorant. En Manel també va marcar en aquest quart amb un molt bon gol driblant-se el porter significant així el 0-3.

El tercer quart va a tornar a ser totalment de domini visitant i vam poder veure com l’equip tenia molta confiança, ja que jugava la pilota tranquil·lament a la frontal de l’àrea buscant espais i quan hi havia una pèrdua de pilota els defenses tenien la línia bastant amunt i feia impossible la sortida del Sant Fost al contraatac. El 0-4 va ser obra d’en Xavi amb un gran llançament de falta a l’escaire esquerra del porter que va ser impossible parar. També en aquest quart va marcar en Martin amb una gran passada en profunditat d’en Pablo que feia pocs minuts que havia entrat a jugar, en Martin va plantar-se davant del porter i sense posar-se nerviós va picar la pilota per sobre del porter.

L’últim quart va ser bastant tranquil el joc va quedar molt travat al mig del camp, però els nostres nanos seguien jugant la pilota molt bé. L’últim gol per tancar la golejada i aconseguir el seu hat-trick, va marcar en Juan en una bona passada d’en Pau i amb una molt bona definició.

S´ha de continuar entrenant igual i jugant al mateix nivell! Per fi hem trobat el premi de la victòria després de tants partits sense guanyar i jugant bé.

Equip: Andreu, Pau, Pablo, Marc Molist, Manel, Xavi, Martin, Juan, Guillem i Marc Fernandez.