C.E. GRANOLLERS  3-0 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

Partit molt disputat que finalment acaba guanyant el Granollers, un partit on el resultat més just era l’empat després del gran treball que van fer els jugadors ofensivament i defensivament.

El partit al principi semblava que seria de domini del Granollers de principi a fi, ja que en els primers minuts van fer el 1-0 en un desajust defensiu. A partir d’aquí l’equip no va fallar més defensivament. El Granollers tenia un bon equip que feia uns bons contraatacs. La nostre primera part va ser bona al marge del gol, ja que en pocs minuts vam tenir ocasions per fer l’empat, però no hi havia manera que la pilota entres a la porteria.

La segona part va estar bastant igualada, i va acabar 1-0, ningú va poder fer cap gol, perquè els dos equips van defensar molt bé. Els nostres nois connectaven entre ells de meravella, però no finalitzàvem correctament i quan semblava que anàvem a fer un gol apareixia el pal, el porter, el defensa o simplement anava fora.

La tercera part va seguir el domini visitant, i per no perdre la costum seguíem fallant. El futbol sempre acabes pagant els teus errors, i finalment el Granollers va fer el 2-0. Tenien un noi molt ràpid al mig del camp que en 3 ocasions va crear perill a la nostre porteria.

L’última part va estar bastant moguda, ja que vam tenir més ocasions per poder treure alguna cosa d’aquell partit, però no estàvem de sort, les passades eren bones, els regats eren correctes, però no teníem el premi del gol. Quan el partit ja estava acabat i semblava que ja en teníem prou amb el resultat que hi havia al marcador, en una jugada de molt mala fortuna i després d’una gran parada de l’Andreu va arribar el definitiu 3-0.

Al marge del resultat els nostres nois van donar la cara i van demostrar que dia a dia van millorant i que tenen ganes de jugar a futbol. Els nens es diverteixen jugant i entrenant, i això esta ho veiem als partits, encara que no guanyem.

Equip: Andreu, Pablo, Guillem, Martin, Marc Fernandez, Pau, Marc Molist, Xavi i Manel.