C.F. VILANOVA DEL VALLÈS  3-0  Pª BARC. SANT CELONI

Bon partit on el Vilanova va començar amb una molt bona actitud, però va acabar relaxant-se bastant i patint fins els últims minuts, ja que ens enfrontàvem a un gran equip situat a la part alta de la classificació.

Gran primera part on hem de destacar una gran parada del nostre porter, l’Andreu va fer una de les millors parades que he vist fins ara en aquesta categoria de Prebenjami, va ser amb el marcador 0-0, una passada enrere d’un dels jugadors de la PªBarc. Sant Celoni que va arribar a peus d’un company seu, que va fer un gran llançament a un costat de la porteria i l’Andreu volant com si fos un ocell va enviar la pilota a corner, evitant així el 0-1.

Enhorabona Andreu gran partit nen, felicitats per la porteria a zero i també pel gran partit continua igual!

El partit va ser bastant estrany, ja que, amb un partit bastant mediocre del Vilanova vam guanyar el partit amb tranquil·litat. El primer gol el va fer en Xavi amb molta picardia aprofitant una falta on el porter estava col·locant la barrera, i on el nostre jugador no havia demanat distancia, va picar la pilota per sobre la barrera i entrant suaument per l’escaire feia el 1-0.

Els altres dos gols van ser d’en Martin i d’en Juan, en unes de les poques jugades de toc i col·lectives del partit.

El joc va ser molt intermitent, però en línies generals vam fer un gran partit contra un bon equip.

Equip: Andreu, Pablo, Pau, Guillem, Martin, Marc Fernandez, Marc Molist, Xavi i Joan.

Hem de continuar en aquesta línia. Ànims!