F.C. PALAU SOLITA I PLEGAMANS 1-1 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

Bon partit on la igualtat va estar present en tot el partit, ja que cap equip va tenir el domini total del partit, era un partit d’anada i tornada.

La primera part va ser de patiment visitant, ja que el Palau va sortir a guanyar el partit i intentant que el Vilanova no tingues cap ocasió de gol. Les primeres oportunitats clares les van tenir els jugadors d’en Jose Valero, una gran passada d’Albert Sanchez cap a Kirian, que aquest no va aprofitar la primera gran ocasió per fer el 0-1 en el marcador, però la pilota va sortir fregant el travesser. Després d’això el Palau va posar-se a la feina i va tancar al Vilanova al seu camp, fent així difícil la sortida de pilota del equip visitant, però que en unes quantes ocasions van poder plantar-se a l’àrea rival fent bastant perill. El protagonista clar de la primera part va ser en Carles que va parar lo que no esta escrit i que va evitar que el Palau anés al descans amb una avantatge d’un gol.

La segona part va començar molt diferent a la primera, ja que el Vilanova va trobar-se amb un gran gol d’en Musti de cap als pocs minuts de la represa d’aquesta part. El partit semblava controlat pel Vilanova, però el partit com ja he comentat anteriorment era de molta igualtat i el Palau va fer que l’equip visitant es tanques a la seva àrea, i en el minut 70 després d’una llarga jugada el Palau va poder fer el 1-1.

A partir d’aquest moment el partit va tornar a igualar-se i les ocasions no van ser molt clares per fer que un dels dos equips s’emportés la victòria. Només un gran xut des de el mig del camp va estar a punt de fer que el marcador fos a favor de l’equip visitant, en aquest cas Xavi Alonso va estavellar un xut molt potent a l’escaire.

A continuar per la lluita per la permanència, aquest cap de setmana toca Castellar

A les 18:00h. Diumenge tothom al camp!!

Van participar en el partit: Carles, Arnau, Puchi, Colomé, Mogas, Xavi Alonso, Albert Sanchez, Musti, Kirian , Pedro i Marti.

A la segona part: Pere, Roger i Manolo.