C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 4-2 SANT VICENÇ DE TORELLO U.E.

Gran resultat d’un partit molt igualat que no va ser sentenciat fins als minuts finals de partit on el resultat era de 3-2 i els dos equips volien la victòria, però un gran gol de l’Albert Sanchez va fer guanyar 3 punts importantíssims a un Vilanova que deixa enrere a dos equips més.

Primera part molt igualada, però que en els primers minuts se’ns va posar molt de cara, ja que a la sortida d’un corner, el capità de l’equip local, Pedro, feia el 1-0 amb un gran cop de cap. El partit a partir d’aquest moment va tornar-se una mica boig i els dos equips tenien ocasions clares per fer gol, però no arribava per part de cap equip. En el minut 35 l’equip visitant trobaria portaria amb una mica de fortuna, ja que la jugada va venir d’un rebot que cau a peus d’un davanter visitant i a plaer, fa el 1-1. Quan ja tothom pensava que la primera part finalitzaria amb el marcador de 1-1, una gran passada en profunditat d’Albert Sanchez cap a Kirian i aquest fent una passada de la mort per Pedro, feien el 2-1, gol psicològic que pràcticament matava a un Sant Vicenç que veia com la defensa i el porter feien inútils els intents de fer gol.

La segona part no va començar gaire bé per nosaltres, ja que, en 3 minuts l’equip visitant va tornar a empatar el partit, amb un gol que si el fa Leo Messi, dona la volta al món. Un autèntic golas impossible pel nostre porter.

Quan l’equip visitant estava més fort i semblava que marcaria un gol més, una gran centrada a l’àrea acabaria amb un gran gol d’en Martí, que el va celebrar amb ràbia, ja que feia molt de temps que no marcava i feia que el Sant Vicenç, ara si, marxes completament del partit.

El joc estava dominat per l’equip local i no perillava el resultat, però a la grada podies veure mostres de nerviosisme, ja que la victòria era molt important per l’equip local. Quan el partit semblava que acabaria amb el resultat de 3-2, una gran passada del nou incorporat Ivan, la va aprofitar Albert Sanchez, per fer un gran gol creuant la pilota per davant del porter fent impossible l’estirada d’aquest.

Gran partit i Felicitats a l’equip que supera a tres equips en una sola jornada!

Equip titular: Carles, Puchi, Arnau, Colomé, Pedro, Mogas, Sanchez, Xavi Alonso, Musti, Martí i Kirian.

Van participar a la segona part: Xavi Lopez, Jose, Ivan i Manolo.