C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 0-3 U.E. TONA

Partit on un Tona que és un clar espirant a l’ascens de categoria, va fer un gran partit contra un Vilanova que no va sortir amb la mateixa actitud que l’altre dia al camp del Parets, encara i això el partit va tenir ocasions pels dos equips, però el Tona va fer un gran partit de cara a porteria.

La primera part va estar bastant igualada, on el Vilanova va sortir a jugar la pilota buscant les esquenes dels laterals. El Tona estava molt fort al mig del camp, i dificultava les pujades dels nostres jugadors, però van lluitar tot el que van poder, però cada vegada es trobaven uns jugadors molt ben col·locats en el seu camp i fent impossible l’entrada pel mig. El Tona va avançar-se en el marcador en el minut 15 on vam estar una mica fluixos en defensa i en una passada a la frontal de l’àrea, on hi havia el davanter del Tona, va fer una rematada on va tenir molta fortuna, botant davant del porter i entrant fregant el travesser. La primera part va finalitzar amb el marcador de 0-1.

La segona part va ser bastant disputada, però el Tona com ja he comentat anteriorment va tenir més sort de cara al gol, fent 2 gols més i així matant definitivament el partit.

Equip titular: Carles, Pedro, Aitor, Arnau, Roger, Puchi, Albert Sanchez, Mogas, Manolo, Kirian i Jose.

Van participar al llarg del partit: Musti, Pere, Martí, Albert Martinez i Albert Batalla.